Käyntiosoite: Tuppuralankatu 36, 50190 Mikkeli

HUOM! Keskuksen numeroon lähetetyt tekstiviestit ja kuvat eivät tule perille, käyttäkää muita numeroita viesteihin.

Aurinkosähköjärjestelmä kotiin

Aurinkopaneeleilla uusiutuvaa sähköä kotiin

Aurinkopaneelit ovat erinomainen tapa tuottaa sähköä omassa kodissasi. Omilla paneeleilla tuotettu sähkö säästää sekä rahaa että ympäristöä. Sähkön voit hyödyntää heti tai varastoida akkuihin tulevaisuutta varten.

Aurinkopaneelit tuottavat sähköä, joka kulkee invertterin kautta sähkökeskukseen. Sieltä tuotettu sähkö ohjataan käyttämään kodin laitteita, ja ylimääräinen sähkö myydään eteenpäin. Aurinkosähkö on taloudellisesti kannattavaa, erityisesti kun otetaan huomioon maailmanlaajuisesti korkeat sähkön hinnat.

Aurinkosähköjärjestelmän suunnittelu

Aurinkosähköjärjestelmän suunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon kaksi avaintekijää: nykyinen sähkönkulutus ja tulevat sähköntarpeen muutokset kotitaloudessa.

Jos harkitset sähköautoa tai akun lisäämistä järjestelmään, nämä tekijät on huomioitava mitoituksessa. Aurinkovoimalan optimaalinen koko saavutetaan, kun se sovitetaan täydellisesti kotitalouden sähkön tarpeeseen.

Jos olet epävarma sopivasta koosta, on parempi asentaa hieman enemmän aurinkopaneeleita kuin liian vähän. Jälkiasennukset voivat nimittäin olla kalliita. Kannattavuus saavutetaan, kun aurinkosähköjärjestelmä on mitoitettu tarkasti kotitaloutesi tarpeisiin.

Aurinkosähköjärjestelmät ilman akkuja tuottavat sähkön käytettäväksi heti. Jos et ole kotona käyttämässä päivällä sähköä kannattaa ottaa akut avuksi, silloin et joudu ostamaan erikseen illalla sähköä. Päivän aikana tuotettua ylimääräistä aurinkovoimaa voidaan käyttää akkujärjestelmän avulla.

Aurinkosähköjärjestelmän hyödyt

Ympäristöystävällisyys

  • Aurinkoenergia on puhdasta ja uusiutuvaa. Käyttämällä aurinkosähköä vähennät hiilijalanjälkeäsi ja osallistut ympäristön suojelemiseen.

Säästöt

  • Aurinkosähköjärjestelmä on investointi tulevaisuuteen. Se pienentää sähkölaskujasi, kun voit hyödyntää auringon tuottaman energian.

Omavaraisuus

  • Aurinkosähkö antaa sinulle mahdollisuuden tuottaa omaa energiaa ja olla riippumattomampi perinteisistä voimalaitoksista.

Investointi kiinteistöön

  • Aurinkosähköjärjestelmä voi lisätä kiinteistösi arvoa. Monet ostajat arvostavat jo valmiiksi asennettua aurinkovoimajärjestelmää

Teemme aurinkosähköjärjestelmien ja paneelien asennuksia Mikkelin seudulla

Kysy tarjous aurinkosähköjärjestelmän asennuspaketista!

Toimitamme ja asennamme aurinkosähköjärjestelmiä Etelä-Savon alueella.

Lisää blogipostauksia

KÄYNTIOSOITE

Tuppuralankatu 36
50190 Mikkeli

AUKIOLOAJAT

Huolto Ma-Pe klo 7.30 – 16.00

Myymälä Ma-Pe klo 7.30 – 16.00

stta-logo
stul logo
luotettava kumppani-logo